Mirror booth i Kronborg

Et uforglemmeligt bryllup med Mirror Booth og 360 Booth på Kronborg Slot

I september havde vi den store fornøjelse at være en del af et helt specielt bryllup hos Chanelle og Johannes, som valgte at fejre deres store dag på det historiske Kronborg Slot i Helsingør. Det var en ære at kunne bidrage til deres bryllupsdag med både vores Mirror Booth og 360 Booth, hvilket gav deres gæster en unik og underholdende oplevelse i de storslåede omgivelser.

Eventkoordination af Lena fra Nordic Adventures

Når det kommer til at skabe den perfekte dag, er det altid en fornøjelse at arbejde med professionelle bryllupsplanlæggere. På denne dag havde vi fornøjelsen af at samarbejde med Lena fra Nordic Adventures, som havde arrangeret hver detalje til perfektion. Hendes skarpe sans for æstetik og organisering sikrede, at alt forløb glat og uden komplikationer, så Chanelle og Johannes kunne nyde deres dag fuldt ud.

Spektakulære blomsterdekorationer fra Florist Lars Jan

De smukke blomsteropsatser, der prydede både ceremonien og festen, blev leveret af den dygtige Florist Lars Jon. Hver blomst var nøje udvalgt og arrangeret, hvilket skabte en romantisk atmosfære, der harmonerede perfekt med slottets majestætiske arkitektur. Det var en fryd for øjet at se, hvordan blomsterne understøttede temaet og forstærkede stemningen for gæsterne.

Et enestående bryllupskage fra La Glace Conditori

Som prikken over i’et blev bryllupskagen leveret af det anerkendte La Glace Conditori. Kagen var ikke blot en fryd for smagsløgene, men også et kunstværk i sig selv. Den var smukt dekoreret og præsenterede sig som et midtpunkt for bryllupsreceptionen, til stor glæde for både brudeparret og deres gæster.

Underholdning fra DJ Willi og uforglemmelige billeder fra Kay Steenbuck

Musikken på dagen blev leveret af den talentfulde DJ Willi, som holdt dansegulvet fyldt hele aftenen. Hans evne til at læse rummet og sikre, at stemningen var på sit højeste, bidrog til den festlige atmosfære. Derudover var fotografen Kay Steenbuck til stede for at forevige alle de magiske øjeblikke, mens videografen Arbo Rae fangede bevægelserne og de dyrebare minder i levende billeder.

En luksuriøs og engagerende oplevelse med Mirror Booth

Vores Mirror Booth tiltrak stor opmærksomhed fra både brudeparret og gæsterne. Med sit elegante design og interaktive elementer tilføjede den en moderne dimension til den ellers klassiske slotsramme. Gæsterne blev hurtigt grebet af muligheden for at tage sjove billeder, der straks kunne printes ud som et minde fra den store dag. Den personlige fotolayout tilpasset brylluppets tema gjorde det hele endnu mere specielt.

Mirror Booth‘s intuitive touchskærm og muligheden for at tilføje digitale rekvisitter og effekter gav en anderledes og spændende oplevelse. Det gjorde det muligt for gæsterne at slippe deres kreative side løs, mens de skabte minder, der kunne deles både på dagen og bagefter via sociale medier.

En spektakulær 360 Booth oplevelse på Kronborg Slot

Som noget ekstraordinært havde vi også opsat vores 360 Booth, der blev et sandt højdepunkt på dagen. Med det storslåede Kronborg Slot som baggrund fik gæsterne mulighed for at skabe dynamiske, 360-graders videoer. Dette var ikke blot en sjov aktivitet, men også en fantastisk måde at forevige stemningen og glæden fra brylluppet.

360 Booth‘s sofistikerede teknologi gav mulighed for, at hver video kunne redigeres med slow motion-effekter og musik, hvilket resulterede i professionelle, filmiske klip, som både brudepar og gæster sent vil glemme. Det var uden tvivl et af de mest populære indslag på aftenen, og noget som virkelig gav Chanelle og Johannes’ bryllup et ekstra strejf af wow-faktor.

En fuldendt bryllupsdag på et eventyrligt slot

Kombinationen af den perfekte lokation, dygtige samarbejdspartnere og vores engagerende Photo Booths skabte rammerne for et bryllup, der vil blive husket i mange år fremover. Kronborg Slot gav det hele en eventyrlig stemning, og vores Photo Booths bragte en moderne og underholdende kontrast til den historiske setting.

Hver detalje var nøje planlagt, og vi er stolte af, at Smilebox kunne være med til at skabe sjove og varige minder for både Chanelle, Johannes og deres gæster. Fra de stilfulde blomsteropsatser til den livlige musik, fra de lækre kager til de sjove og kreative øjeblikke i vores booths – det var en bryllupsdag, der havde det hele.

Vi vil gerne takke både Lena fra Nordic Adventures for hendes imponerende koordinering af dagen, samt de øvrige leverandører – Florist Lars Jan, La Glace Conditori, DJ Willi, Kay Steenbuck og Arbo Rae – som hver især bidrog til at gøre denne dag uforglemmelig.

Afsluttende tanker om et perfekt bryllup på Kronborg Slot

Hos Smilebox er vi stolte af at kunne tilbyde vores Photo Booths til bryllupper og særlige lejligheder som denne. Når alt kommer til alt, handler det om at skabe øjeblikke, der kan deles, opleves igen og igen, og vores mission er altid at levere en service, der gør lige præcis det.

Når vi ser tilbage på Chanelle og Johannes’ bryllup på Kronborg Slot, er vi glade for at kunne sige, at vores Mirror Booth og 360 Booth spillede en væsentlig rolle i at give gæsterne en mindeværdig oplevelse, der gik hånd i hånd med brylluppets luksuriøse og stilfulde tema. Vi ser frem til at kunne bidrage til mange flere uforglemmelige øjeblikke i fremtiden.

Lej en Smilebox til dit arrangement