Mirror booth i Danish Beauty Award 2024

Vores Femte Gang på Danish Beauty Award 2024 – Mirror Booth og Vogue Booth i Tivoli Hotel

Vi har nu deltaget i Danish Beauty Award for femte år i træk, og hver gang har det været en uforglemmelig oplevelse. I år var ingen undtagelse! Fredag den 19. april 2024 samledes skønhedsbranchen for at fejre de bedste produkter og brands inden for beauty-verdenen, og vi var til stede med vores populære Mirror Booth og Vogue Booth, som tilføjede et ekstra touch af glamour til aftenen.

Mirror Booth og Vogue Booth – Aftenens Midtpunkt

Vores Mirror Booth og Vogue Booth var uden tvivl et højdepunkt under aftenen. Gæsterne strømmede til for at forevige deres øjeblikke i de glamourøse omgivelser, og hele rummet summede af excitement. Mirror Booth tillod gæsterne at tage sjove og kreative billeder, mens Vogue Booth gav dem en mulighed for at føle sig som supermodeller for en aften.

En Aften Fyldt med Glæde og Hyldest

Værterne Lise Baastrup og Caspar Phillipson sørgede for, at aftenen var fyldt med både hygge og grin. De underholdt publikum med deres charmerende personligheder, og stemningen var på sit højeste hele aftenen. Der var både plads til sjov og fest, men også til at hylde de mange fantastiske præstationer inden for skønhedsindustrien.

Aftenen var en smuk blanding af sjov og hyldest, hvor vi ikke kun fejrede vinderne, men også de mennesker, der arbejder bag kulisserne for at gøre disse arrangementer mulige.

En Stor Tak til Anne-Dorte Mathiesen

Vi vil også gerne rette en særlig tak til Anne-Dorte Mathiesen for hendes hårde arbejde og dedikation. Uden hendes indsats ville arrangementet simpelthen ikke have været det samme. Hendes professionalisme og engagement er uvurderligt, og vi er meget taknemmelige for alt, hvad hun gør for at sikre, at Danish Beauty Award fortsat er en succes hvert eneste år.

Slutord

At deltage i Danish Beauty Award 2024 var en sand fornøjelse, og vi ser allerede frem til næste år. Det er en ære for os at være en del af denne smukke branche og kunne bidrage med vores unikke oplevelser som Mirror Booth og Vogue Booth. Vi glæder os til at se, hvad fremtiden bringer!

Lej en Smilebox til dit arrangement